Matservering
Vi serverer mat alle dager under festivalen. Alle som ønsker det kan kjøpe enkeltmåltider, dagspakker eller «all inclusive».
Workshop-mat
Onsdag til fredag serverer vi frokost, lunsj og middag. Tidene er satt slik at det passer med pausene for de som er på workshop. Da slipper du å lage maten selv, og kan konsentrere deg 100% om spilling og det sosiale. Mattilbudet er for alle, ikke bare for deltakere på workshop!
PRISER | VOKSEN | BARN (5-12) |
Frokost | 100,- | 50,- |
Lunsj | 120,- | 60,- |
Middag | 200,- | 100,- |
Dagspakke | 350,- | 150,- |
All inclusive | 750,- | 350,- |
Meny
Onsdag
Frokostbuffet
Lunsj: Stekte fiskekaker med hjemmelaget remulade og stekte poteter.
Middag: Kjøttkaker med ertestuing, brun saus og kokte poteter.
Torsdag
Frokostbuffet
Lunsj: Stekte kyllinglår med brød og pastasalat.
Middag: Fiskeboller med stekt flesk, råkost, hvit saus og kokte poteter.
Fredag
Frokostbuffet
Festivalmat
Torsdag
Det selges mat og drikke under konsertene på Fjordvåg Grendehus. Øst-Modum Bygdekvinnelag selger sine berømte elg-burgere, og man kan kjøpe det man ønsker av drikke til maten.
Fredag og lørdag
På Gulsrud tenner vi grillene under konsertene, og selger klassisk festivalmat som burgere og diverse pølser. I tillegg varter Knut Hem opp med sin svært populære paella!
I baren får du kjøpt diverse drikke, både med og uten alkohol.
Kiosk
I kiosken kan du blant annet kjøpe vafler, kaffe, toast og is! Den ligger rett ved siden av utescenen, og tar VIPPS.
Åpningstid
Fredag: 12.00-17.00
Lørdag: 12.00-17.00
NB: maten som selges under festivalkvelden torsdag-lørdag inngår ikke i dagspakker eller all inclusive.