Chapek
Buskerud Fylkeskommune
Bassanova
Kynningsrud

Gitar Workshop 2024

Chevy begynte å spille som 5-åring, og vokste opp i en bluegrassfamilie som lyttet til Earl Scruggs, The Bluegrass Album Band, Tony Rice, Dan Crary, Norman Blake, Lonesome River Band, IIIrd Tyme Out, Sam Bush, John Cowan, Mark O’ Connor og så videre. Musikkinteressen kom naturlig sammen med denne eksponeringen.

I sine formative år reiste Chevy mye rundt med sin banjospillende far der de spilte rundt på bluegrassfestivaler og Chevy fikk sin scenedebut. Han har spilt med mange anerkjente musikere deriblant Todd Taylor. Han spilte på Todd’s Grammy-nominerte prosjekt «Bringing it home». I 2009, joinet Chevy Dove-nominerte «The Far City Boys» i noen år, og spilte inn «Live Again» i 2011 før oppløsning av dette bandet. I 2015, joinet han Monroeville, som spilte i Gatlinburg.

Etter 8 år var det på tide med en ny retning, og Chevy joinet Seth Mulder and Midnight Run. En fantastisk multiinstrumentalist, Chevy er like hjemme på mandolin og bass som på gitar. Hans vokal egenskaper er også enestående både på lead og i harmoni.