Vocal workshop – Paul Kirby

Paul Kirby er en klassisk trent sanger, men har bluegrassmusikken i blodet. Han er sanglærer og vokaltrener, og er en effektiv veileder for den som ønsker å synge bedre og ha det gøy samtidig 🙂

Han har et Artist Diploma in Opera Performance fra universitetet i Boston og en Masters of Management grad fra BI i Oslo.

Hans interesse for amerikansk tradisjonsmusikk strekker seg tilbake til oppveksten på foreldrenes gård i Illinois, og han har vært en utøver av både klassisk musikk og folkemusikk i over 35 år. Han har opptrått og spilt inn med Jeff Wasserman, Moving Day!, Bill Booth, Billy T, og den Oslo-baserte trioen Feleboga. Han er i ferd med å sertifisere seg som stemmemassør ved Stemmespesialisten, og tar en lærersertifisering i Timanimetoden ved Musician’s Health and Movement Institute i Oslo. 

Som lærer og vokaltrener baserer han seg på en bred og variert bakgrunn i musikalske stilarter og pedagogiske metoder, og har 25 norske kor på klientlisten, fra amatørkor til profesjonelle ensembler. Kirby har vist seg som en inspirerende og effektiv lærer for den som ønsker å synge bedre og dyrke sanggleden på samme tid.

I kurset velger deltagerne sangene vi arbeider med. Dette vil gi deg muligheten til å arbeide med det DU ønsker å fokusere på, samtidig som vi kan lære fra hverandre. Atmosfæren vil være avslappet og støttende.

Dette årets kurs vil passe for alle nivåer, og vil dreie seg om disse hovedpunktene.

1. Grunnleggende harmonisang i bluegrass, med «Lead», Tenor, og Bariton.
2. To til tre prinsipper for vokalhygiene og hvordan holde seg i god form i festivalsammenheng.
3. De fysiske prinsippene ved sang: Hvordan finne «the sweet spot».
4. Klang og stil: Hvorfor synger vi som vi gjør?

5. Hvordan finne din «sound» og finne de sangene som kler deg og din stemme.

Having attended Paul Kirby’s vocal and harmony class, summer of 2017, I really feel this teacher inspires confidence and security for his students. He is dedicated and full of knowledge and experience in his field. He taught me a lot about different vocal techniques, as well as how to prepare for and deliver a performance. Due to this class and what he taught me, I have managed to overcome my stage fright and gained a lot more confidence in myself as an artist.”

Rebekka Singer/songwriter from Norway.

Billetter til Vokal Workshop:

Påmelding og billetter til workshop kjøpes her: BILLETTER TIL WORKSHOP – SIG 2022