Årets festival er over. Velkommen til ny festival i 2019!

NYHETER / NEWS

Da er årets festival avviklet, og vi i styret vil gjerne få takke hver og en av dere så mye for at dere kommer og bruker tiden deres sammen med oss❤️Tusen millioner takk for all dugnadsinnsats, for flotte konserter, for entusiasme og positivitet! Takk også til våre flotte artister og instruktører. En stor takk til sponsorer og samarbeidspartnere: Capek, GSS, Kynningsrud og Buskerud Fylkeskommune. Og folkens, om dere er i Vikersund, syns vi dere skal handle på Spar. Servicen vi får der er unik. Nå skal vi bare hvile bittelitt, og så setter vi igang med neste års camp. Vi håper å treffe dere ALLE sammen, og gjerne flest mulig av vennene deres også?. Takk for i år❤️

 

SiG2018

 


 

???????????????

Viktig melding til campdeltakere!
Det er snart festivalstart og vi gleder oss over fantastiske værmeldinger. Det lokale brannvesenet har i dag informert om totalt bålforbud.
Det vil si at det under festivalen ikke vil være lov å fyre bål nede ved stranda og ei heller grille rundt på området. Vi vil ha de store grillene fremme oppe på fellesområdene hvor dere kan grille maten deres, men også her er det viktig å tenke på brannvett.

Gassbluss som blir brukt på campen til matlaging er kun lov å bruke om man fukter bakken godt i en radius av 50 cm rundt blusset og har 5 liter vann tilgjengelig ved blusset for evnt slukking. Dette vil bli sjekket av ansvarlige.

Kos dere masse i sola, men vern om området vi er så heldige å få låne i år igjen!

Årets plakat er klar!

Samarbeidspartnere:
Buskerud Fylkeskommune
GSS
Kynningsrud Fundamentering
Capek Instruments

Salg av instrumenter/reparasjon av instrumenter under festivalen

Instrumentmaker Rosta Čapek er tilstede på Gulsrud under Strenger i Gress Bluegrasscamp 2018. Han vil stille ut egne instrumenter, diverse utstyr og bistå med reparasjon av instrumenter for de som ønsker det! Har du spørsmål om hva han kan bistå med, så finnes kontaktinformasjon på http://www.capekinstruments.com/index.php?file=cenik

 

Last ned som PDF

Vervekampanje – Bring a friend!

SiG 400.PNG

Last ned som PDF


Strenger i Gress får storfint besøk av Jeff Scroggins & Colorado(US)!

Scroggins er kåret til National Banjo Champion to ganger og leder bandet bestående av flere meritterte musikere. Bandet er tidligere kåret til Emerging Artist of the Year av California Bluegrass Assosiation og byr på høyenergisk bluegrass og flotte vokalprestasjoner.

Bandet vil holde workshops i banjo, gitar, fele, mandolin og kontrabass 11.-13. juli- mer info kommer om dette og påmelding åpner snart! De spiller også under festivalkvelden fredag 13. juli 🙂

http://www.jeffscrogginsandcolorado.com/


Become a Buddy of Bluegrass! Buddy of Bluegrass PDF

BUDDY OF BLUEGRASS_V01.00 (1).jpg


Vi kan endelig bekrefte første band ut i 2018!

SILVER LINING kom sammen i 2015 etter å ha funnet hverandre gjennom en felles fascinasjon for artisten Gillian Welch. De byr på nydelige harmonier og musisering som er sjangeren verdig. Bandet slapp sin første singel i 2016 og EP-en I’ll be Waiting for you (In the Grey) kom i 2017.

VI gleder oss stort over at Silver Lining spiller i Gulsrud kirke 12. juli. Det blir en stemningsfull og intim konsert som anbefales på det varmeste!

Infoskriv:

Infoskriv på norsk Norway

Information letter in English UnitedKingdom 

Informatiebrief in het Neterlands Netherlands

Informační dopis v angličtině Czech_Republic

Tysk/German/Deutsch Deutschland


[smartslider3 slider=5]