The Original Five

The Original Five feirer 10 år som band og vi har gleden av å ønske dem velkommen til Strenger i Gress 2020! Musikerne fra Sverige vil fremføre både tradisjonell bluegrass, samt eget materiale. Kvartetten holder siste konserten under festivalen. Vi gleder oss!

The Original Five spiller lørdag 11. juli klokka 21:00

Kjøp billetter her/Buy Tickets here

Det har vært en lang reise fra starten som husband på den lokale puben i Folkets Park i Malmö, til å bli etablert som et av Europas topputøvere innen bluegrass. Fire plater har kommet ut og med det hundrevis av oppdrag rundt om i Sverige, men også i Norge, Danmark, Tyskland, Nederland, Belgia, Frankrike, Irland og USA. Medlemmene har kommet og gått, de siste årene har de spilt inn og turnert som kvartett – ett format de trives veldig godt med.

Konsertprogrammet i 2020 retter seg mot kirker og konsertlokaler og har røtter i bluegrassen mest grunnleggende temaer om steder, mennesker og hjemlengsel. De vil presentere et blandet program med tradisjonell bluegrass, samt bluegrass-gospel med eget materiale. I repertoaret har de både gammelt og nytt, og krysser innom country og svensk folkemusikk.

The Original Five består av:

Jonas Svahn: gitar, sang
Dan Englund: bass, sang
Johan Malmberg: banjo, fiolin, sang
Daniel Olsson: dobro, sang

Hjemmeside: theoriginalfive.se

Sjekk ut musikken til The Original Five her:

The Original Five: Wipe Away Those Years