TeleGram

TeleGram er fire musikere som spiller «akustisk, folkinspirert kammerpop»! Sammen vil de spille egenskrevne låter med elementer fra bluegrass, folk og pop. Telegram er andre og siste band ut på Fjorvåg Grendehus – kom og hør dette spennede bandet og nyt de berømte elgburgerne til grendedamene 🙂

TeleGram spiller onsdag 8. juli, kl 20:30, på Fjorvåg Grendehus

Kjøp billetter her/Buy Tickets here

Gitarer, mandolin og banjo fra støvete americana, soul-inspirerte melodiføringer og klangen av klassiske stryketoner fra cello og fiolin! Låter som er nøye arrangerte, men som innimellom åpner opp for improvisasjoner og lengre partier der bandet kan male ut ulike musikalske landskaper. Helt sentralt hos TeleGram står sangene! Flere i bandet synger og deler på å gi stemme til sangene. Det vokale samspillet gir en sterk karakter til bandets uttrykk, sammen med poetiske tekster, som små uttrykksfulle dikt. 

Bandets medlemmer kommer fra ulike deler av norsk musikkliv, og har til sammen bred erfaring fra en rekke band og prosjekter innen ulike sjangre. I TeleGram dyrker de det åpne, transparente lydbildet og mulighetene denne besetningen gir for en musikk man godt kan kalle «kammerpop»!

TeleGram spilte inn sitt første album i Studio Paradiso i Oslo våren 2018 som ble sluppet 9. november samme år. 



Kvartetten består av:

Kaja Pettersen – cello, vokal 
Nikolai Storevik – fiolin, vokal 
Anne Marit Bergheim – vokal, gitar, mandolin, tenorgitar
Marius Graff – vokal, gitar, banjo, resonatorgitar