Strengeplukk

Første band ut på fredag under årets Strenger i Gress Bluegrassfestival  er våre gode venner i Strengeplukk. Disse unge herrene, som mange av oss kanskje husker under sitt tidligere navn «Strengeplukk og felegnukk», har sin bakgrunn fra Stavanger, og presenteres selvsagt på nynorsk:

Strengeplukk spiller fredag 12.juli klokka 18:30
Kjøp billetter her/Buy Tickets here

Strengeplukk er eit bluegrassband med ein fot godt planta i bluegrasstradisjonen og ein fot på vandring i alle andre sjangrar som folkemusikk, jazz og pop/rock. Gruppa er kjende i Noreg for sine utforskande arrangement, enorme energi, virtuositet og leikenheit. Med inspirasjon frå gamle amerikanske bluegrassheltar som Bill Monroe og Flatt & Scruggs, samt nyare band som Punch Brothers og Mountain Heart, har dei markert seg på den norske bluegrasscena.

Etter litt over tre år og mange konsertar og festivalar i Noreg og elles i Europa, har gruppa spelt inn sitt debutalbum “Fjellvegen” som vart slept sommaren 2018.

På Strenger i Gress Bluegrassfestival fredag 12.juli, vil gruppa i tillegg til å spele musikken frå plata, også presentere flunkande nytt materiale for publikum! Vi gleder oss – dette blir et av høydepunktene under sommerens vakreste eventyr!

Se dette rykande ferske videoklippet med eit utdrag av originallåta «Ut» frå albumet «Fjellvegen» her:

Strengeplukk med «Ut» fra albumet «Fjellvegen».
Foto/lyd: Serhat Sahin


Strengeplukk er:
Andreas B. Onarheim – mandolin/vokal
Jakob Folke Ossum – gitar/vokal
Nikolai Storevik – fele/vokal
Thorbjørn A. B. Olsen – banjo/vokal
Vidar Starheimsæter – bass/vokal

Hjemmeside: http://www.strengeplukk.com
Facebook: https://www.facebook.com/strengeplukk/


Follow by Email
Google+
https://www.strengerigress.no/strengeplukk">
Twitter
Handlekurv
Du har ikke bestilt noe ennå!
Subtotal
0.00 kr
Totalt
0.00 kr
Fortsett å handle
0