Matservering / Food

Matservering på Strenger i Gress Bluegrassfestival 2019.

MIDDAGSBILLETTER KJØPES HER

All øvrig mat betales med festivalbonger som kjøpes i infobua.

Frokost/Breakfast:

Serveres i matsalen fra 10.00 til 12.00, onsdag til lørdag.  Det blir også mulighet til å smøre seg matpakke. 
      
Dager: Onsdag – Lørdag (Wed-Sat)
Tidspunkt: 10:00-12:00
Sted: Matsalen
Pris: 50,- for frokost /80,- for frokost + matpakke/lunch bag

Kiosk:

Kiosken vil være åpen etter frokost – onsdag til lørdag.
Her kan du få kjøpt vafler, wienertoast, brus, kaffe, litt snacks, is, og nytt av året – PØLSER I BRØD!

Middag/Dinner:

Knut Hem serverer gode middager laget fra bunnen av. Serveres i matsalen. Husk å melde fra ved glutenallergi.

Tidspunkt: 16:30-17:30
Sted: Matsalen
Pris: 150,- pr middag.

Meny:
Tirsdag: Fiskegrateng
Onsdag: Svineknoke med vossakorv, kålrabistappe og kokte poteter
Torsdag: Lasagne

Middagsbilletter kan KJØPES HER

Fellesgriller:
Mandag – torsdag har vi også mulighet til å fyre opp fellesgriller på plassen foran infobua. Meld fra hvis det er interesse for dette.

Festivalmat:

Fredag og lørdag serverer vi festivalmat – Knut Ragnars berømte paella (førstemann til mølla) og vi griller pølser og burgere!
Det blir selvfølgelig både salat og hjemmelaget potetsalat. Vi serverer også øl, vin og mineralvann.

Knut Hem i aksjon – Paella selges fredag og lørdag

Follow by Email
Google+
https://www.strengerigress.no/matservering-food">
Twitter
Handlekurv
Du har ikke bestilt noe ennå!
Subtotal
0.00 kr
Totalt
0.00 kr
Fortsett å handle
0