Matservering / Food

Matservering på Strenger i Gress Bluegrassfestival 2021:

Middag onsdag og torsdag må forhåndskjøpes.
Middagsbilletter kjøper du her: Middag Onsdag og Middag Torsdag

All øvrig mat betales direkte med VIPPS under festivalen

Frokost/Breakfast:

Serveres i matsalen fra 10.00 til 12.00, torsdag til lørdag.  Det blir også mulighet til å smøre seg matpakke. 
      
Dager: Torsdag – Lørdag (Thu-Sat)
Tidspunkt: 10:00-12:00
Sted: Matsalen
Pris: 80,- for frokost + matpakke/lunch bag

Kiosk:

Kiosken vil være åpen etter frokost – torsdag til lørdag.
Her kan du få kjøpt vafler, wienertoast, brus, kaffe, litt snacks og is.

Middag/Dinner:

Knut Hem serverer gode middager laget fra bunnen av. Serveres i matsalen. Husk å bestille på forhånd + melde fra ved glutenallergi.

Tidspunkt: 17:00 (kom presis)
Sted: Matsalen
Pris: 170,- pr middag.

Meny:
Onsdag: «Knut Ragnars spekemat – med sommerkål og eggesmør»
Torsdag: «Hems Himmelske Carbonara»

Link til MIDDAGSBILLETTER

Fellesgriller:
Onsdag og torsdag er det mulig å fyre opp fellesgriller på plassen foran infobua. Meld fra hvis det er interesse for dette.

Festivalmat:

Fredag og lørdag serverer vi festivalmat – Knut Ragnars berømte paella (førstemann til mølla), og vi griller pølser og burgere!
Det blir selvfølgelig både salat og hjemmelaget potetsalat. Vi serverer også øl, vin og mineralvann.

Knut Hem i aksjon – Paella selges fredag og lørdag