Hurra, Rosta, instrumenthviskeren kommer!

Rosta og Iva Capek kommer til Strenger i Gress også i år! (bekreftet 1.juli.2021)
Rosta er instrumentmaker og har bygget førsteklasses mandoliner og banjoer siden 1985.

Denne ene uka i året gjør Rosta oss en stor tjeneste og tilbyr service og reparasjoner på instrumentene våre! Har du et instrument som må repareres eller justeres er Rosta instrument-hviskeren som fikser det meste.

Meld fra til Rosta og Iva ASAP hvis det er noe spesielt de må ta med eller forberede for å fikse DITT instrument! Mailadresse: capek@capek.us

Det finnes etterhvert mange i den norske bluegrassfamilien som eier et Capek-instrument, og musikere som Ricky SkaggsPeter RowanRadim Zenkl og Ned Luberecki har alle gått til anskaffelse av et eller flere av Rosta sine håndlagde skatter.

Rosta Capek

Hans mor Jarka, som er Tjekkias første kvinnelige banjoist, lager i tillegg virkelig flotte ting i skinn som selges av Rosta og Ivana under festivalen.

På Strenger i Gress Bluegrassfestival kan du gjøre et røverkjøp – enten du ønsker deg et nytt instrument eller en ny reim til gitaren/mandolinen/banjoen din.

Service og reperasjoner

I tillegg gjør Rosta oss i Norge en stor tjeneste denne ene uken i året. Han utfører nemlig service og reparasjoner på instrumentene våre!

Dette er den eneste gangen han tar seg tid til å utføre reparasjoner på instrumenter han ikke har bygget selv.

Prisene er også svært gode, så vi i Strenger i Gress kommer med et lite tips: Ha gjerne en flaske rødvin i bakhånd om banjoen din plutselig blir som ny og du syns prisen ble skammelig lav.

Sjekk gjerne ut hjemmesiden til Capek Instruments.

Vi ønsker Ivana Capkova og Rosta Capek hjertlig velkommen tilbake til Strenger i Gress, og vi håper alle bidrar til å gjengjelde gjestfriheten de viste oss da alle festivaldeltagerene i mai 2018 ble invitert til deres fantastiske bryllup i Praha.

Det norske bluegrasstoget i bryllupet til
Ivana Capkova & Rostislav Capek