Velkommen til Strenger i Gress Bluegrassfestival 2020!

Vi inviterer til en unik og inkluderende festival, den største i sitt slag i Norge. Med dugnadsånd og entusiasme er vi opptatt av å holde blågressånden ved like. Det blir camp og jam hele uka, workshop i alle instrumenter og vokal og festival med konserter. Norske bluegrassband fortjener en scene og et publikum, og vi har mange spennende band på plakaten. Festivalen er familievennlig med egen barnekonsert lørdag formiddag. Lørdag blir det Åpen Scene der både nye og etablerte spillelystne inviteres til å delta.

Festivalen arrangeres fra tirsdag 7. til søndag 12. juli på Gulsrud, ved Vikersund.
Stedet ligger idyllisk til ved Tyrifjorden, en drøy time fra Oslo og tilbyr både innendørs overnatting og teltplasser utendørs.

DATOER:

Camp og jam: Tirsdag 7.juli kl. 12.00 til Søndag 12.juli kl.15.00
Workshop: Onsdag og Torsdag, 10:30 – 14:30
Bandlab: Onsdag, Torsdag, Fredag – med avsluttende bandlabkonsert Fredag
Konserter/Concerts: Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag

KONSERTPORGRAM / CONCERT PROGRAM:

KONSERTBILLETTER

Vi selger både Festivalpass, som gir inngang til alle konserter under hele festivalen, og enkeltbilletter til hver konsertdag.
Barn mellom 0 og 12 år har gratis inngang i følge med foresatte.

Billetter og priser til alle konserter finner du her: Konsertbilletter

WORKSHOP

Vi tilbyr workshop i instrumenter og vokal, og disse holdes onsdag og torsdag under festivaluka. Det er begrensede antall plasser på hver workshop. Pris for workshop er:
Voksen: 1000,- 
Barn/ungdom: 600,-
Studenter: 600,- (gyldig studentbevis må fremlegges)

Workshopbilletter kan kjøpes her: Workshopbilletter

OVERNATTING

Vi tilbyr både teltplass og innendørs overnatting. Toaletter og dusjer er innendørs. Barn fra 0-12 er gratis i følge med foresatte. Barn fra 13-17 har reduserte priser.

UTENDØRS overnatting: Vi har et stort område til TELT ved idylliske Tyrifjorden. Pris voksen: 250,- per natt. Pris barn (13-17): 125,- per natt

Merk: Campingområdet er ikke tilrettelagt for campingvogner eller bobiler, men det er mulig med kombi-camper som trilles ut på gresset. Biler parkeres ved hovedbygningen eller ved en parkeringsplass noen hundre meter unna ved Gulsrud kirke. 
Vi har 5 plasser til campingvogn eller bobil oppe ved veien. Plassene har ikke strøm eller vann.

INNENDØRS overnatting: På Gulsrud er det i all hovedsak 4-mannsrom med to køyesenger på hvert rom. Når du booker innendørs overnatting så booker du enten en seng eller et eget rom. SiG vil ha ansvaret for romfordeling, og vi vil følge opp ønsker etter beste evner. Det er er vask på rommet og toaletter og dusjer i hver soveromsgang.
Pris voksen: 350,- per natt. Pris barn (13-17): 175,- per natt.

Strenger i Gress Bluegrassfestival
Video credits: Pål Gaute Wiik

Strenger i Gress Bluegrasscamp er festivalen som ikke ville dø. Vi viderefører arven etter Risør Bluegrassfestival, som har vært et viktig samlingspunkt for bluegrassentusiaster og akustiske musikere i en årrekke. Det blir workshops og konsertkvelder, bluegrassjam og sang, alt hva en musikkelsker kan ønske seg.