Buster Sledge

Onsdag 8. juli inntar Buster Sledge scenen på Strenger i Gress. De er alle tre etablerte musikere i bluegrass-miljøet og begynte å spille sammen august 2019. Buster Sledge er første band ut på Fjorvåg Grendehus – her blir det Bluegrass og de berømte elgburgerne til grendedamene i skjønn forening.
Vi gleder oss!

Buster Sledge spiller onsdag 8. juli, kl 19.30, på Fjordvåg Grendehus

Kjøp billetter her/Buy Tickets here

Buster Sledge er en Oslo-basert progressiv bluegrasstrio fra USA og Norge, som blander intrikate arrangementer og instrumentalpartier med tradisjonelle vokalharmonier. De framfører original musikk inspirert av mange moderne musikkstiler, samtidig som de holder den autentiske bluegrassen i live i musikken.

Buster Sledge

Michael Donovan fele/vokal:
Michael vokste opp i California og jobbet flere år som frilansmusiker i New York City, helt til han som kjærlighetsflyktning flyttet til Oslo høsten 2019. Det tok ham ikke lang tid å infiltrere hovedstadens bluegrasscene, få jobb som bassist i kvintetten Blue Tram og starte den progressive bluegrasstrioen Buster Sledge.

Mikael Jonassen – banjo/vokal:
Etter å ha blitt landets første utdannede banjospiller, har Mikael de siste årene jobbet som frilans musiker i Oslo. Han har spilt i masse band og vært vikar i enda flere. I tillegg til å spille i Buster Sledge, er Mikael fast medlem i blant annet Blue Tram, Deku Trio, The Fretworkers, Moving Day og Jenny Augusta. Han jobber også som banjolærer på Grasrota Musikkskole, og organiserer bluegrasskonserter og -jammer i Oslo.

Jakob Folke Ossumgitar/vokal:
Da Jakob studerte jazzgitar i Stavanger var han med å starte bandet Strengeplukk, som har turnert land og strand de siste årene. Etter å ha forlatt Stavanger har han fort etablert seg som en svært ettertraktet gitarist i Oslo, og er ofte å se på nattbussen hjem fra bluegrassjam. Jakob jobber også som gitarlærer på Grasrota Musikkskole.

Facebook: http://facebook.com/BusterSledge
Instagram: http://instagram.com/BusterSledge

Sjekk Buster Sledge sin låt Spirit her: