Chapek
Viken
Bassanova
Vintage Guiter
Kynningsrud
Hornasas Musikk

Buster Sledge

Foto: Nikolai Grasaasen

Buster Sledge er en akustisk kammerkvartett med fire stemmer, fele, banjo, gitar og kontrabass, frontet av en kalifornianer bosatt i Norge og støttet av tre nordmenn med ulik musikalsk bakgrunn, alle med en felles kjærlighet til tradisjonell amerikansk musikk.

Med mye musikk som programvare og bluegrass-musikk som maskinvare, skaper bandet en moderne vri på musikk gjennomsyret av tradisjon via et originalt repertoar som bringer strukturen og det pop-aktige melodiske fokuset til amerikansk gammeldags felemusikk så vel som den lyriske metode og fortellerfokus av gamle fjellballader og countrylåter sammen med moderne harmoniske og lyriske elementer fra rap, pop, jazz, eller hva enn det måtte være for å tjene sangen best.

Dette er noen av måtene gruppen engasjerer seg i den eldgamle tradisjonen med å resirkulere parafraserte arketyper til en ny generasjon av uttrykk.

Bandet forbereder sin fjerde utgivelse til høsten med Heilo Records, Nice Time on Earth Today, den første platen med det nyeste tilskuddet til bandet på bass Vidar Starheimsæter.

Michael Barrett Donovan – Fele/vokal

Jakob Folke Ossum – Gitar/vokal

Mikael Jonassen – Banjo/vokal

Vidar Starheimsæter – Bass/vokal