Brokeland Bullets

Gutta i Brokeland Bullets fant sammen eller utallige timer med jam på Risør Bluegrassfestival, festivalen vi så stolt har tatt opp arven etter! For dere som har vært der, husker dere kanskje et skilt som viste «Brokeland» ikke så langt fra festivalen – ja, her startet eventyret for bandet i 2008..
Brokeland Bullets er andre band ut fredag, og vi gleder oss stort til dette gjensynet!

Brokeland Bullets spiller fredag 9. juli, ca kl 20.00, på Gulsrud

Kjøp FESTIVALPASS her!

Brokeland Bullets er et seksmanns bluegrassband, som også henter mye inspirasjon fra beslektede sjangre som old-time og country. Det er denne blandingen som utgjør bandets særegne stil.

Siden bandet ble grunnlagt i 2008, har de gitt ut to album, Brokeland (2011) og Heartbroke (2014), tok den gjeve andreplassen i European World of Bluegrass festivalen i konkurranse 2014, og opparbeidet seg et ry som et tight og energisk live-band.

Men før eller siden møter man seg selv i speilet. Lenge var fokuset på å spille fort, tight, mye, og fett. Men det var ikke det som gjorde Brokeland Bullets umiskjennelig Brokeland Bullets.
I 2019, etter en rekke eksperimenter og musikalske sidesprang, begynte bandet arbeidet på den vanskelige tredjeplaten, med fornyet driv og inspirasjon, og like spillesugne som alltid.

Brokeland Bullets

Line up:

Jan Richard Pianski: Guitar, harmonica, vocals
Espen Svenungsen: Banjo, vocals
Øyvind Fredriksen: Mandolin, vocals
Sondre Ljoså: Bass, vocals
Paul Oddvang: Dobro
Per Waagø: Fiddle, Vocals

Facebook: facebook.com/brokelandbullets/
Hjemmeside: http://brokelandbullets.com/