Praktiske opplysninger

Litt info for dere som reiser kollektivt :
Link til nsb.no for togtider og rutebok for bussruter: http://www.rutebok.no/nriiisstatictables/tables/ruter/t/23-207.htm

Viktig informasjon til sommerens bluegrasscamp-deltakere:
Campingområdet er ikke tilrettelagt for campingvogner eller bobiler, men det er mulig med kombi-camper som trilles ut på gresset. Biler parkeres ved hovedbygningen eller ved en parkeringsplass noen hundre meter unna ved Gulsrud kirke. Hovedaktiviteten vil som alltid foregå på campen.

Overnatting
Vi tilbyr både teltplass og innendørs overnatting. Toaletter og dusjer er innendørs.
Ved innendørs overnatting kan man bestille et eget rom.

Innendørs
På Gulsrud er det i all hovedsak 4-mannsrom med to køyesenger på hvert rom. Når du booker innendørs overnatting så booker du enten en seng eller et eget rom. SiG vil ha ansvaret for romfordeling, og vi vil følge opp ønsker etter beste evner.

Det er toaletter og dusjer i hver soveromsgang.

Bestilling

Informasjon om bestilling kommer snart

Matsalg

Det blir solgt frokost fra onsdag til lørdag, middag fra tirsdag til lørdag. Fredag og lørdag vil det være salg av middagsretter og drikke(mineralvann, øl, vin) under konsertene. I tillegg vil det bli tent fellesgriller hver kveld som alle kan benytte.

Parkering
Parkeringa ved årets bluegrasscamp blir på Gulsrud Leirsted og Fjordvåg Grendehus, «First come, first serve». Fjordvåg Grendehus ligger ca 1.5 km i retning Vikersund fra leirstedet. Det er begrenset med parkering ved Gulsrud Leirsted, derfor ønsker vi at så mange som mulig parkerer bilene ved Grendehuset.

NB! På fredag og lørdag må vi frigjøre så mange parkeringsplasser som mulig for konsertgjester.
Da må så mange som mulig flytte bilene sine enten til Gulsrud kirke, ca 1 km mot Sylling, eller til parkeringsplassen ved grendehuset.

Parkering_Kart

Workshop

Info og påmelding kommer snart

Konserter
Det legges ut et begrenset antall billetter til konsertkveldene fredag og lørdag.

Priser

Priser for 2019 kommer snart