Ila Auto kommer!!

Selveste ILA AUTO, lokomotivet i norsk bluegrass, kommer og spiller for oss under årets festival i Vikersund. Barnekonsert lørdag 13 juli klokken 13.30, og hovedkonsert etter Åpen scene på lørdag kveld. Vi gleder oss!

Ila Auto har blitt kalt lokomotivet i norsk bluegrass, og det er få band som kan matche energien deres på scena. Bandet har rykte på seg for alltid å gi publikum noe ekstra. En humørfylt festbombe, enten de spiller for voksne eller barn. I 2006 ga de ut sitt debutalbum If You Keep Pickin’ it Might Never Heal på Auto Records. For albumet fikk bandet Spellemannprisen 2006 i klassen country. Bandet har i alt gitt ut fire album og en ep, og har skaffet seg fans i inn- og utland.

English: We´re proud and happy to announce that ILA AUTO will be at Strenger i Gress 2019. Ila Auto is one of the main bluegrass bands in Norway.

Gresset er blåere på vår side av gjerdet. Følg oss og lik oss!